Video hantar anak ke sekolah viral, peminat harap Ally dan Farah Lee kembali bersatu

0
688

Baru-baru ini tular video pengacara Ally Iskandar dan bekas isterinya Farah Lee menghantar anak mereka, Maream Esbel ke sekolah.

Sikap profesional bekas pasangan suami isteri tersebut yang beralah demi kebaikan anak mereka, dipuji netizen.

Kegembiraan Ally dan Farah dikatakan telah mempengaruhi mood anak mereka Maream untuk berasa teruja dan gembira pada hari pertama persekolahannya yang bermula minggu lalu.

Minggu lalu, Farah Lee telah berkongsi video dia dan bekas suami menghantar Maream ke pra-sekolah.

Perkongsian tersebut telah membuat ramai pengikut IGnya teruja mahu melihat pasangan itu bersatu kembali.

Rata-rata berdoa agar mereka bersatu kembali demi kebaikan anaknya yang baru berusia 3 tahun 4 bulan.

. Maream Day 1 at school 🎒 . So I’ve decided to send her to Play-Based Learning centre to boost her EQ, moga membesar jadi seorang yang tinggi empathy, high self esteem, able to manage her emotions sekaligus menjadi seorang yang rasional dan positive.! After that baru focus on her IQ development 📚 . #Day1, liat dari rumah dan nangis kena tinggal. #Day2, liat dari rumah tapi redha kena tinggal. #Day3, redha dari rumah tapi happy kena tinggal. #Day4, happy dari rumah dan excited kena tinggal. . Few days ni character lain macam bright and happy. Senang omma nak handle phewww 💁🏻‍♀️ Cuma harap takde la scene taknak balik rumah sebab too fun kat school 😂 Oh and Maream was wearing #OEbananasplit @ommaesabel. Cool and selesa at school ✌🏼 . [3years4months] #mareamesabel

A post shared by F. L. (@farahlee_) on

Berikut merupakan komen-komen peminat tersebut:

@natasha_isma- omma dan daddy is sedondon gitu hantar anak pergi school..

@jjamiah101- Semoga jodoh kembali terjalin..

@beezee_books- Sebak aunty tengok video ni maream.. semoga Allah aturkan yang elok-elok untuk maream ya.

@sailorroses_tailorterengganu- 6 kali tengok video.. jauh dari lubuk hati saya doakan agar both of u bersatu kembali… Happy sangat tengok Maream… Amin.. InsyaAllah.

@ejazack- Ya Allah..semoga Kau satukan kembali pasangan ini..demi anak mereka juga..May Allah ease everything for both of u..Allahumma Aamiin..

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here